Eltavle skjuler eller flytte eltavle elektriker

white paper box

Min eltavle er placeret lige i entréen og den er så grim at kigge på! Jeg overvejer at flytte den ind til værelset ved siden af. Flytte eltavle er ikke det nemmeste projekt det har jeg fået riktigt god rådgivning nu af to elektriker. Jeg har talt i telefon og fået god rådgivning af Elektriker Valby Døgnvagt, de synes helt klart at jeg skulle overveje en eltavle skjuler i stedet for at flytte eltavlen, flytning af eltavle ville ses som ny elinstallation.

Eltavle skjuler IKEA

Efter ha læst denne artikel om flytning af eltavle hos By Del Elektriker Amager, tror jeg?  Så er jeg overbevidst om at en el skjuler fra IKEA får klare jobbet i denne omgang og nyt el med flytning af eltavle får bli et fremtid projekt. 

Så ofte bør du skifte sengetøj, jeg har talt med min mor som er hygiejneprofessor Blond woman using tablet
annie-spratt-6Xe48P3q5BY-unsplash-scaled.jpg
En blog om alt det jeg holder af, finder inspirerende og har lyst til at dokumentere og dele. Akkurat som det har været siden 2014, hvor bloggen så dagens lys. En livstilsblog mest om hverdag, morliv, personlig stil, skønhed og mad, men krydret med indlæg om rejser, indretning, bøger, film, min plettede hund, mit elskede København og hvad jeg ellers har på hjerte. Tak, for at I læser med!
Anna Mølgaard

Anna Mølgaard

Jeg elsker at skrive om alt muligt i en fart.. Twitter har altid været min favorit på de sociale medier. Problemer jeg og Twitter har er at alle de andre fylder for meget.

Læs mere