Kvindelig webdesigner, findes det?

Young woman freelancer works at the computer.

Har du brug for en kvindelig webdesigner? Eller undrer du bare om de findes?

Det er faktisk sjældent man ser kvindelige webdesigners eller kvindelige webudviklere når man søger efter en professionel webdesigner på Google, faktum er at ca. 85% af alle webdesigners er mænd! 

For mig givet dette ingen mening, vi kvinder er da også dygtige til at være kreative og ikke mindst på at holde mange bolde i luften, hvilket man skal når man arbejder med webdesign. Mytwitter.dk er designet af en kvindelig webdesigner Sara Silverbeerg, hvis du synes denne side er fin så kan du også få noget lignende, du kan tage kontakt til Sara her og læse mere om hendes ydelser.

En kvindelig webdesigner har bedre forståelse for kvindeting (tror jeg)

Hvis man hyrer er kvindelig webbdesigner så kan man i hvert fald forvente en større forståelse for det online kvindelige marked tænker jeg, jeg forestiller mig i hvert fald ikke at det er en  mand der er ekspert i at sælge læbestift til teenager piger. 

Uanset om du vælger en kvindelig webdesigner eller webudvikler, eller en mandelig, så er jagten efter kreative og overkommelige webdesigners der hvert projekt behandles med samme engagement og sans for detaljen nogen gang uoverskuelig. Silverbeerg har derfor skrevet en artikel om hvordan du finder den bedste webdesigner her. 

Så ofte bør du skifte sengetøj, jeg har talt med min mor som er hygiejneprofessor Blond woman using tablet
annie-spratt-6Xe48P3q5BY-unsplash-scaled.jpg
En blog om alt det jeg holder af, finder inspirerende og har lyst til at dokumentere og dele. Akkurat som det har været siden 2014, hvor bloggen så dagens lys. En livstilsblog mest om hverdag, morliv, personlig stil, skønhed og mad, men krydret med indlæg om rejser, indretning, bøger, film, min plettede hund, mit elskede København og hvad jeg ellers har på hjerte. Tak, for at I læser med!
Anna Mølgaard

Anna Mølgaard

Jeg elsker at skrive om alt muligt i en fart.. Twitter har altid været min favorit på de sociale medier. Problemer jeg og Twitter har er at alle de andre fylder for meget.

Læs mere