Tabt nøgler i kloak

Tabt nøgler i kloak

Jeg tabte mine nøgler i en kloak, du ved en sådan rist der findes i gaden lidt over det hele! Så irriterende, men det skete. Det første jeg gjorde var selvfølgelig at gå inte på Google og google “tabt nøgle i kloak”, men ingen info kunde jeg finde frem tid.

Hvad jeg gjorde når jeg tabte mine nøgler i kloak

Da jeg ingen selv kunde gøre så valgte jeg at ringe denne låsesmed ! En flink mand kom for at kreativt fiske op mine nøgle men en magnet og et snor. Fantastisk! Derfor vil jeg tipse jer der tabt nøgle i kloak at ringe til denne super rare og kreative låsesmed i København.  

Så ofte bør du skifte sengetøj, jeg har talt med min mor som er hygiejneprofessor Blond woman using tablet
annie-spratt-6Xe48P3q5BY-unsplash-scaled.jpg
En blog om alt det jeg holder af, finder inspirerende og har lyst til at dokumentere og dele. Akkurat som det har været siden 2014, hvor bloggen så dagens lys. En livstilsblog mest om hverdag, morliv, personlig stil, skønhed og mad, men krydret med indlæg om rejser, indretning, bøger, film, min plettede hund, mit elskede København og hvad jeg ellers har på hjerte. Tak, for at I læser med!
Anna Mølgaard

Anna Mølgaard

Jeg elsker at skrive om alt muligt i en fart.. Twitter har altid været min favorit på de sociale medier. Problemer jeg og Twitter har er at alle de andre fylder for meget.

Læs mere