Søg
Close this search box.

3 tre tips til mindre stress under corona

Relaxing bath

Leder du efter nogle tips til pandemien?

Som en, der har lidt af angst hele sit liv, jeg kender en ting eller to om at blive overvældet. Og med afslutningen af truslen om Covid-19 tilsyneladende ingen steder i syne efter måneders karantæne, kunne vi alle bruge en lille TLC til at holde os i gang. Her er tre hemmeligheder til at forblive zen under pandemien.

1. Træk vejret
Den nemmeste ting at gøre, og også de ting nemmeste at glemme. Bare at tage et øjeblik til at stoppe op og tage nogle dybe indåndinger kan gøre dig en verden af gode. Øve din vejrtrækning kan bremse dit hjerteslag, sænke eller stabilisere dit blodtryk, og endda lindre stress. Og det kan gøres hvor som helst! Næste gang dit sind er racing, skridt væk fra, hvad du gør, og lukke øjnene.

Tag en dyb indånding gennem næsen, så hele din mave til at fylde op, holde det i et sekund, derefter langsomt udånder gennem munden. Udlejning af en stønnen eller en stønnen med dette sidste skridt kan være nyttigt, hvis du har en særlig stressende dag på arbejdspladsen!

2. Tag en Social Media Detox
Sociale medier har været en fantastisk måde at holde kontakten med familie og venner under karantæne. Men det kan blive overvældende, især med alle de falske oplysninger om pandemien flyver rundt på internettet. I stedet for uendeligt at rulle gennem dig feed, afhente en bog og bladre gennem nogle sider. Dette er en af disse tips til pandemien, der virkelig vil hjælpe. Hvis du skal hygge med noget online så anbefaler jeg sider der både gør dig klogere os hjælper med at slå hovedet fra.. Som denne side fx!

Lad dig selv blive opslugt af et eventyr eller lære om en ny destination, som jeg lover du vil være i stand til at besøge en dag. I stedet for at rulle gennem sociale medier jeg gerne afhente min taknemmelighed tidsskrift og skrive én ting, som jeg er taknemmelig for hver eneste dag. Jeg synes, det hjælper mig til at fokusere på det positive og har et bedre syn på livet.

3. Sluk for tv’et og kom udendørs
Jeg ved ikke med dig, men jeg har været ved at løbe tør for shows til binge watch efter måneder i huset. Før vejret bliver rigtig køligt, skal du slukke for tv’et og komme udendørs. Tag en tur (med en maske!), Eller en løbetur, eller en cykeltur. Gå en vandretur eller sidde i parken og se verden gå forbi. Har en socialt distanceret besøg med en ven eller et familiemedlem. I stedet for at indhente Chandler og Rachel’s forhold, så sørg for at indhente din bedste vens liv også.

Disse er alle nemme forslag, men i sidste ende, den vigtigste måde at bo zen under pandemien er at huske, at vi alle kommer igennem dette, hvis vi bo sikkert og tage sig af hinanden.

Bad habbit concept - eating candies instead of healthy food
Smoking is a bad habit
Sapien eget mi proin sed libero enim. Tristique nulla aliquet enim tortor at. Sapien nec sagittis aliquam malesuada bibendum arcu vitae elementum curabitur. Id diam maecenas ultricies mi eget mauris pharetra et ultrices. Ac placerat vestibulum lectus mauris ultrices eros in cursus. In eu mi bibendum neque egestas congue quisque egestas. Porttitor massa id neque aliquam vestibulum. Neque viverra justo nec ultrices.
Anna Mølgaard

Anna Mølgaard

Jeg elsker at skrive om alt muligt i en fart.. Twitter har altid været min favorit på de sociale medier. Problemer jeg og Twitter har er at alle de andre fylder for meget.

Læs mere