Søg
Close this search box.

5 geniale måder at bryde enhver dårlig vane

Attractive woman at home

 

Spekulerer du på, hvordan man kan bryde dårlige vaner? Vaner kommer i mange former og størrelser. Nogle dårlige, nogle gode. Dårlige vaner kan ofte forstå et greb om dig, der kan føle sig umuligt at bryde. Vi er her for at lette belastningen og minde dig om, at intet er umuligt! Kombiner din dedikation og de fem metoder nedenfor for at begynde din vane-breaking rejse!

1. GULERODEN OG STOKKEN
Guleroden og stokken er ikke kun en metode til byzantinsk krigsførelse, men et effektivt vanebrydende værktøj med resultater, der taler for sig selv. Fra en ung alder, er vi socialiseret i et system af straf og belønning som reaktion på god og dårlig opførsel. Fra stjernekortet til det frække trin. Forkæl dig selv i en uge for at bryde den dårlige vane og sanktionere dig selv for at recidivere ind i vane. Sanktioner kan være alt fra at lægge penge i en krukke til at fjerne visse privilegier.

Denne metode tog din hjerne til at anerkende de belønninger af vane bryde. Vi vil altid vælge guleroden frem for en pind.

2. ANSVARLIGHED

Vind på Life Journal
Ansvarlighed er afgørende, når det kommer til at ændre vaner. Ved overvågning af vores egen adfærd gennem journalisering og sporing, har vi en registrering af vores præstationer. Win At Life Journal giver os mulighed for at have en visuel repræsentation af vores adfærd, som holder dig ansvarlig. Når vi sporer vores mål, kost og vandforbrug, vi er i stand til at se mønstre i, hvor vi udmærkede sig, og hvor vi faldt kort. Når du kan se dine egne adfærdsmønstre og dårlige resultater, vil denne ansvarlighed motivere dig til at gøre det bedre i morgen.

3. UDSKIFTNING AF VANE

Den bedste metode til at slå en dårlig vane er at erstatte det med en bedre. En vane, der gavner dig fysisk, mentalt og åndeligt. Hvis du hengive sig til fastfood, erstatte denne vane med at lære at lave mad lækre, sunde måltider, der vil tilfredsstille din krops cravings, uden følelsen af træg skyld, der følger. Hvis du sidder fast i en skure af sociale medier rulle, øge din skærm tid, så prøv at afhente en bog eller praktisere meditation for at forbedre din tankegang. Du får billedet.

4. HYPNOTERAPI

80% af vores læring er afsluttet af det underbevidste sind. Når du danner en vane, er det det ubevidste sind, der fastholder ønsket om at opfylde denne vane. Både bevidste og ubevidste valg er afgørende for at bryde en vane. Sleep hypnose podcasts kan findes på YouTube og Spotify rettet mod de mest almindelige dårlige vaner såsom følelsesmæssige spise og dårlige søvnmønstre. Ved at udnytte vores underbevidste intellektuelle ressourcer gennem hypnose, omprogrammerer vi vores tankegang til at ændre til det bedre.

5. KOMME TIL RODEN AF PROBLEMET

Dårlige vaner er ofte vores komfort tæpper under følelsesmæssig uro. Dårlig spise-, drikke- og sovevaner kan være tegn på ulykke eller stress i aspekter af vores personlige og professionelle liv. Når vi ser på stressfaktorerne bag vanen, er vi i stand til virkelig at forstå det, derfor er vi i stand til at målrette roden af problemet, og vi er bedre rustet til at bekæmpe denne adfærd. Hvis du spekulerer på, hvordan man kan bryde dårlige vaner, hypnoterapi kan bare være, hvad du har brug for!

Bad habbit concept - eating candies instead of healthy food
Smoking is a bad habit
Sapien eget mi proin sed libero enim. Tristique nulla aliquet enim tortor at. Sapien nec sagittis aliquam malesuada bibendum arcu vitae elementum curabitur. Id diam maecenas ultricies mi eget mauris pharetra et ultrices. Ac placerat vestibulum lectus mauris ultrices eros in cursus. In eu mi bibendum neque egestas congue quisque egestas. Porttitor massa id neque aliquam vestibulum. Neque viverra justo nec ultrices.
Anna Mølgaard

Anna Mølgaard

Jeg elsker at skrive om alt muligt i en fart.. Twitter har altid været min favorit på de sociale medier. Problemer jeg og Twitter har er at alle de andre fylder for meget.

Læs mere