Søg
Close this search box.

Låst dig selv ude igen? Sådan låser du dig aldrig ude igen

Woman entering cafe door

Alternativerne til at låse sig selv ude

Hvad skal man gøre, når du låser dig selv ude? Når du gør det selv (voksen, der er) er det ikke så slemt. Du sidder ned i en cafe, indtil de andre i familien kommer hjem og har en nøgle. Men hvordan vil børnene gøre det? Det er, når du føler, det er 1.000 gange bedre med en elektrisk lås, der åbner med en kode. Børn har utrolige minder, de er slet ikke som os voksne. De husker alle de koder, de får på alle.

Selv hvis vi voksne skulle glemme koden til døren, ville et barn ikke gøre det. Og det er faktisk meget vigtigt, at børnene kommer ind i hjemmet og ikke behøver at blive låst ude, fordi de har mistet nøglen.

Sådan fungerer en elektrisk lås

Du skal bare skifte dør. Det er døren, der må have strømlåsen. Det er ikke muligt at ændre låsen til en elektrisk lås, du er nødt til at ændre døren. Du kan derefter skifte til en dør, der er simpelthen umuligt at bryde igennem. En sikkerhedsdør er simpelthen uindtagelig. Hvis du har en sikkerhedsdør, behøver du aldrig at bekymre dig om mulige indbrud. Når du skifter dør, kan du også ændre låsene på vinduer og terrassedør så godt. Så kan du være mere sikker på ikke at skulle bryde ind. Hvis du har en elektrisk lås, eller en smart lås, kan du altid åbne døren for en person, der vil være i stand til at komme ind i lejligheden. Skulle et familiemedlem (trods alt) glemme alt om koden til at låse hjem, kan en anden altid åbne døren for den pågældende person. Det er praktisk på en helt anden måde. Du kan få hjælp her til ADK som de også kaldes.

Du kan lade en person komme ind eksternt

Det er kasser, at selv en dør kan hackes via en computer, ligesom en computer kan hackes, men det er virkelig kommer til avanceret viden, hvis du vil hacke sig ind i en smart lås. Hvis du installerer en smart lås af Assa Abloy og af en låsesmed, får du låse, der ikke kan hackes på samme måde. Og hvis du skifter til en sikkerhedsdør, som du plejer, når du får en smart lås, så selvfølgelig, den person, der har til hensigt at bryde ind, skal ødelægge hele døren for at komme ind. Sådan noget kan ikke stikke sig vej gennem døren ved at manipulere låsen i døren. Så hvorfor ikke få en sikkerhedsdør? Få sikkerhedsdøren sammen med et smart låsesystem, så du ikke behøver at bekymre dig om, at børnene smider nøglerne.

Exterior door handle and Security lock
Locked smartphone
En blog om alt det jeg holder af, finder inspirerende og har lyst til at dokumentere og dele. Akkurat som det har været siden 2014, hvor bloggen så dagens lys. En livstilsblog mest om hverdag, morliv, personlig stil, skønhed og mad, men krydret med indlæg om rejser, indretning, bøger, film, min plettede hund, mit elskede København og hvad jeg ellers har på hjerte. Tak, for at I læser med!
Anna Mølgaard

Anna Mølgaard

Jeg elsker at skrive om alt muligt i en fart.. Twitter har altid været min favorit på de sociale medier. Problemer jeg og Twitter har er at alle de andre fylder for meget.

Læs mere