Søg
Close this search box.

Hvor finder jeg inspiration til aftensmad

dinner

Hold dit køkken rent 

Folk, der kommer til et rent og rent køkken vil bemærke, at det er lettere at komme i gang og finde inspiration. En tommelfingerregel er derfor at sikre, at køkkenet altid er pænt og rent, før madlavning starter. Det er ikke kun overflader, der skal holdes rene, men også køleskabe, frysere og spisekammer. Ryd op og sørg for, at der er friske råvarer til rådighed.

Inviter venner og bekendte hjem

Det kan være lettere at komme i gang med madlavning, hvis venner og bekendte kommer til at spise. Et middagsselskab kan også inspirere til at lave mad til nogle ekstra velsmagende og luksuriøse retter, som kan gøre det sjovt at tilbringe tid i køkkenet.

Et tema middagsselskab eller en spændende og luksuriøs tre-retters middag nemt spruces op atmosfæren. Det eneste, der sætter grænserne er din egen fantasi, så gå videre og planlægge.

Kog med dine venner

En ting, der er sikker er, at det er sjovere at lave mad med venner. Inviter venner over og lave mad sammen. Det vil både betyde, at du kan dele opskrifter med hinanden og have det sjovt i mellemtiden. En måde at gøre det sammen er ved at blive enige om en opskrift og derefter opdele køb af ingredienser. En anden variant kan være, at du deler en tre-retters måltid ved at gøre hver ret. Den største fordel er nok, at flere mennesker hjælper med rengøring og opvask bagefter.

Find nye opskrifter, der skal testes

En god måde at få ny inspiration er ved at downloade nye opskrifter til at teste. I dag er der gode muligheder for at teste opskrifter ved at købe en færdig indkøbspose. Enhver, der ønsker at gøre det kan finde en passende en på matkassetopplistan.se at få mest muligt ud af deres købmand taske uden at lede efter opskrifter selv. Nye opskrifter kan findes online eller ved at erhverve en sjov opskrift bog. Ligesom et middagsselskab, kan du kigge efter opskrifter på tema for at gøre det mere spændende.

Tag en madlavningskursus

For at tage det et skridt videre, kan det være tid til at tage en madlavningskursus. Her er ikke kun nye opskrifter, men også tips og viden til at gøre mere avancerede retter derhjemme. Det er klart, en madlavningskursus kan gøre dig til en mester i køkkenet. På det næste middagsselskab vil du helt klart være føreren af køkkenet efter at have deltaget i en madlavningskursus, og inspirationen vil være på toppen.

Her kan du ellers finde nogle lækre recept online!

Christmas dinner background
Foil pack dinner with red fish. Fillet of salmon with asparagus. Oven-baked hot dinner
En blog om alt det jeg holder af, finder inspirerende og har lyst til at dokumentere og dele. Akkurat som det har været siden 2014, hvor bloggen så dagens lys. En livstilsblog mest om hverdag, morliv, personlig stil, skønhed og mad, men krydret med indlæg om rejser, indretning, bøger, film, min plettede hund, mit elskede København og hvad jeg ellers har på hjerte. Tak, for at I læser med!
Anna Mølgaard

Anna Mølgaard

Jeg elsker at skrive om alt muligt i en fart.. Twitter har altid været min favorit på de sociale medier. Problemer jeg og Twitter har er at alle de andre fylder for meget.

Læs mere