Søg
Close this search box.

Sådan forbereder du dig til Black Friday!

Doing shopping in black friday

Om få dage er det Black Friday (den 27 november i år)!

Snart begynder butikkerne at frigive deres tilbud, de plejer de at gøre allerede om mandag samme uge, og det hedder derfor Black Week. Men de bedste tilbud kommer så på Black Friday og Cyber mandag (som opstår mandagen efter).

Derfor er det på høje tid at begynde at forberede dig selv så at du kan være i stand til at gøre billige og frem for alt smarte køb!

Coronapandemi -sådan forbereder du dig til Black Friday 2020

Dette år er jo lidt anderledes, regne også med at Black Friday vil være anderledes i år på godt og ondt. Hvis d beslutter dig for en shopping tur ude i butikkerne så skal der holdes afstand. Hvis du skal ud og shoppe så anbefales det at du laver en liste over julegaver og andre ting, du skal købe (tænk fremad!). Dette eliminerer unødvendige udgifter og impuls shopping, bare fordi det er billigt.

Hvis en butik kun har en rabat på 20 %, så vent med at handle julegaverne på de procenter. Mange butikker plejer nemlig at køre samme rabatter på 20 % igennem december. 

Hold øje med “fake” salg!

Hold øje med “fake” salg! Nogle butikker øger sine normale priser for at efterfølgende sætte procenter på. Pas på! Man bør ikke lade sig narre af den hype omkring Black Friday, fordi du kan ende med at betale overpris eller finde tilbud, der ikke rigtig noget værd overhovedet. Hvis du ikke forbereder dig ordentligt og udforsker markedet, kan du også gå glip af mange gode tilbud.

Hav et budget før Black Friday starter

Selv hvis du ikke rigtig ved, hvad du ønsker at shoppe for, er det en god idé at bestemme et beløb, som du tillader dig selv at shoppe for. Så pengene bare ikke løber væk! Det lyder simpelt. Men Black Friday tilbud er ofte begrænset, og butikker bruger disse til at lokke dig ind i butikken og få dig til at købe noget andet i stedet. Beslut på forhånd, hvor meget du ønsker at shoppe for på Black Friday og derefter gøre dit bedste for at modstå impulskøb, især hvis du ikke er sikker på, hvor godt et bestemt tilbud virkelig er.

Det vigtigste er, at du følger dit budget, og det er derfor bedst at gøre det en eller et par dage før Black Friday skydes i gang.

Vær en loyal kunde inden Black Friday starter

Mange butikker har loyalitetsprogrammer, der giver medlemmer af deres kundeklubber belønninger for alt, for hvad de køber. De får også adgang til forskellige kampagner og tilbud. Ved at tilmelde dig Black Friday kampagner, er du altid blandt de første til at modtage oplysninger om forskellige kampagner, kuponer og rabatter. Det er også en god idé at tilmelde sig butikkernes nyhedsbreve, fordi de kan skrive om deres Black Friday tilbud et par dage i forvejen.

Årets bedste tips! Shop online

I år er det en ekstra god idé at shoppe online, af naturlige årsager i henblik på at minimere spredningen af corona. Så for eksempel hvis du kigger efter en gave til din far eller din kæreste, der du selv ikke har et behov af at “mærke” varen så er det en god idé at kigge online efter gaver, Black Friday kan være en god dag at gøre dette på. Selvfølgelig så kan du finde gaver allarede nu.  Denne webshop : Oldschoolman har jeg lige fundet på nettet, der findes masser af gavemuligheder til mændene som bare virker til at have alt. 

Så ofte bør du skifte sengetøj, jeg har talt med min mor som er hygiejneprofessor Blond woman using tablet
annie-spratt-6Xe48P3q5BY-unsplash-scaled.jpg
En blog om alt det jeg holder af, finder inspirerende og har lyst til at dokumentere og dele. Akkurat som det har været siden 2014, hvor bloggen så dagens lys. En livstilsblog mest om hverdag, morliv, personlig stil, skønhed og mad, men krydret med indlæg om rejser, indretning, bøger, film, min plettede hund, mit elskede København og hvad jeg ellers har på hjerte. Tak, for at I læser med!
Anna Mølgaard

Anna Mølgaard

Jeg elsker at skrive om alt muligt i en fart.. Twitter har altid været min favorit på de sociale medier. Problemer jeg og Twitter har er at alle de andre fylder for meget.

Læs mere