Søg
Close this search box.

Varmegenvinding Ventilation til kælder anbefales

Duka Ventilation til kælder anbefaler

Tidligere havde vi altid et vindue åbent nede i vores kælder, efter at lille Miss blev ved med at flugte den vej så blev vi nødt til at lukke vinduet. Det resulterede så i at vi fik skimmel i vores kældere.

Varmegenvinding Ventilation til kælder løste problemet

Efter at have læst lite på nettet om Varmegenvinding Ventilation så fik jeg fat i Norh Entreprise, de kom med gode råd omkring Varmegenvinding Ventilation montering og gav en fair pris.  De monterede vores Varmegenvinding Ventilation til kælder, på kun en dag. 

Så på en dag fik det bores hul i mursted med hjælp af dette Diamantboring firma og efterfølgende monteret Varmegenvinding Ventilation som var en model  fra Thermex. Så dage efter kunne vi mærke en kæmpe forskel på luften i vores kælder! Fantastisk! Jeg vil derfor til alle som bøvler med dårlig luft eller indeklima en sådan enhed, specielt en Varmegenvinding Ventilation til kælder!

Her er nogle firmaer som monterer Varmegenvinding Ventilation i København:

Autoriseret Elektriker
Ventilation Montering
By Del el 

Samt Norh Entreprise som vi benyttede os af. Vi fik et godt tilbud. 

Så ofte bør du skifte sengetøj, jeg har talt med min mor som er hygiejneprofessor Blond woman using tablet
annie-spratt-6Xe48P3q5BY-unsplash-scaled.jpg
En blog om alt det jeg holder af, finder inspirerende og har lyst til at dokumentere og dele. Akkurat som det har været siden 2014, hvor bloggen så dagens lys. En livstilsblog mest om hverdag, morliv, personlig stil, skønhed og mad, men krydret med indlæg om rejser, indretning, bøger, film, min plettede hund, mit elskede København og hvad jeg ellers har på hjerte. Tak, for at I læser med!
Anna Mølgaard

Anna Mølgaard

Jeg elsker at skrive om alt muligt i en fart. Twitter har altid været min favorit på de sociale medier. Problemer jeg og Twitter har er at alle de andre fylder for meget.

Læs mere