Søg
Close this search box.

Start webbureau – Tips til at komme igang

Professional photographer at the agency

Tænk over dette om du drømmer om at starte webbureau

Min kusine er webdesigner og kører sit egen webbureau, her er hendes bedste tips på at start webbureau!.

At skille sig ud i støjen kræver hårdt arbejde, og at der er bygget et solidt fundament, som virksomheden du drømmer om at skabe kan stå på. Her er nogle eksempler på ting, som det er vigtigt at huske på, når du starter et webbureau i København.

Hvordan er din tilgang til verden?

Du er måske rigtig god til at designe hjemmesider. Ofte er det dog ikke nok at starte et vellykket webbureau. At bygge et solidt fundament at stå på er at udføre hjemmesidearbejde af høj kvalitet uden at opkræve for meget for det eller for lidt. At producere hjemmesider ved hjælp af skabeloner og tage meget betalt til det kan fungere på kort sigt, men det varer næppe i det lange løb.

Beslut dig for en tilgang og brug den – og gør det med kvalitet. Skal du starte et webbureau med særligt fokus på en bestemt niche? Eller ønsker du at tilbyde bredere tjenester til at fange en større kundebase? Har en klar vision for din virksomhed, før du starter.

At starte webbureau – kom i gang

At starte en virksomhed kan betragtes som ok nemt i Danmark. Først vælger nogle designere at starte et individuelt firma.

Som et webbureau kan det selvfølgelig være velegnet til at markedsføre dig selv online, selvom det ikke behøver at være den eneste metode. Det er vigtigt at have en portefølje, som kunderne kan vise frem. Har du ingen portefølje endnu? En måde at opbygge den på kan f.eks. Være at gøre nonprofit-arbejde for velgørenhedsorganisationer eller oprette hjemmesider til venner og bekendte til en nedsat pris. De fleste kan nok være enige om, at det er en vigtig del af rekrutteringen af ​​kunder.

At arbejde som freelance webdesigner er vejen du skal gå hvis du kan lide personlig kundekontakt, som indehaver på et webbureau, blir der måske til sidst din personale der styre kundekontakten. 

Så ofte bør du skifte sengetøj, jeg har talt med min mor som er hygiejneprofessor Blond woman using tablet
annie-spratt-6Xe48P3q5BY-unsplash-scaled.jpg
En blog om alt det jeg holder af, finder inspirerende og har lyst til at dokumentere og dele. Akkurat som det har været siden 2014, hvor bloggen så dagens lys. En livstilsblog mest om hverdag, morliv, personlig stil, skønhed og mad, men krydret med indlæg om rejser, indretning, bøger, film, min plettede hund, mit elskede København og hvad jeg ellers har på hjerte. Tak, for at I læser med!
Anna Mølgaard

Anna Mølgaard

Jeg elsker at skrive om alt muligt i en fart.. Twitter har altid været min favorit på de sociale medier. Problemer jeg og Twitter har er at alle de andre fylder for meget.

Læs mere